Мережа магазинів одягу «Economсlass» вже пів року активно допомагає ЗСУ

НОВИНИ 30.08.2022 Коментарі 0

Теплі речі та інший одяг, тканини для плетення маскувальних сіток, а також автомобілі для Збройних сил України ось вже протягом пів року передають представники мережі магазинів «Economсlass».

Від початку повномасштабного вторгнення більшість українського бізнесу почала допомагати і донатити на потреби армії. Мережа «Economclass» фактично відчинила двері своїх магазинів та надавала одяг – новий і вживаний - для потреб наших військових.

Магазини мережі (загалом їх понад 100) працюють в багатьох регіонах України. Тож вони налагодили співпрацю з різними частинами ЗСУ.

Наприклад, до нас зверталися хлопці-розвідники, і ми, відповідно, одягали їх, - розповідає керівник відділу маркетингу мережі «Economсlass» в Західному регіоні Людмила Лазарець.

Таким чином бійці змогли отримати і секонд-хенд (ватні штани, теплі куртки), і абсолютно нові речі – шкарпетки, шапки, рукавички. Практично усі заявки щодо одягу вдалося тоді задовільнити. Так само робили й інші регіони.

Зі складами мережі було домовлено про те, що організатори плетіння маскувальних сіток у різних регіонах могли отримати для цього тканини спеціальних кольорів.

Пізніше керівництво мережі «Economсlass» – власники Андрій та Михайло Гурські – вже домовлялися напряму з постачальниками товарів з Великобританії, і там почали закуповувати автівки для потреб української армії.

На нинішній день вдалося закупити і передати ЗСУ (цьому також сприяв проєкт «Авто для Української Армії») 16 автомобілів. Зокрема, машини пішли у 24-ту, 66-ту, 72-гу, 80-ту бригади, в/ч 7044, Т0920, частини ССО, прикордонникам та аеророзвідці.

З деякими з них вже зав'язались і більш регулярні контакти. У кожного регіону є свої «підопічні» частини, в деяких служать родичі працівників. Тож мережа магазинів одягу «Economсlass» періодично допомагає воїнам переодягнутись у новіші речі, а також за можливості забезпечує й інші потреби армійців.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: