Керівництво московії вестиме інформаційну війну до останнього росіянина

АНАЛІТИКА 10.07.2023 Коментарі 0

Вимірявши увесь світ своїм власним аршином, московити переконані, що проти них ведуть інформаційно-ідеологічну війну на знищення. Отже, ця інформаційна війна буде більш тривалою, аніж «гаряча» чи економічна, вважає заступник керівника адміністрації ліліпутіна сєргєй кірієнко.

«Метою такої смислової війни (Заходу проти рф – ЗІФ) є спроба на ціннісному рівні навіяти росіянцям, що наша історія – вона така, якою не можна пишатися, наша політична система недосконала, люди за своїми природними схильностями ліниві, і загалом все якось у нас не так. Тому чим швидше ми почнемо запозичувати з якихось глобальних, загальнолюдських цінностей, чим швидше ми підемо до єдиного західного поняття добра і зла, чим швидше ми відмовимося і забудемо історію і традиції, ось лише на цьому шляху і є, загалом, наша нормальна можливість влитися у спільну сім'ю західної цивілізації... Завдання – спробувати, щоб у це повірило підростаюче покоління», - наплів кірієнко.

Прикметно також, що цей глибокодумний спіч він виголосив під час відкриття всеросійського форуму молодих політологів та фахівців соціально-гуманітарного профілю «Дигорія» (насправді це назва району у Північній Осетії, але руськомірці для чогось так нарекли і свій ідеологічний майданчик).

За словами кірієнка, саме ця інформаційна боротьба буде найтривалішою.

«От із трьох воєн спочатку закінчиться гаряча війна – ми обов'язково переможемо, досягнемо всіх завдань, які поставлені були президентом. Довше буде економічна війна. Але найскладнішою і найтривалішою буде війна смислів, інформаційно-психологічна та ідеологічна війна», - нафантазував заступник глави ліліпутінської адміністрації.

Задля консолідації московитського суспільства рашисти давно експлуатують теми: «увесь світ проти нас», «це цивілізаційне протистояння», «росіянців хочуть знищити», проти нас застосовують тотальну русофобію» тощо. Насправді це – вже традиційна для московитів «дзеркалка»: вони самі активно працюють на знищення усього українського – мови, історії, освіти і культури, а також намагаються позбавити Україну майбутнього, викрадаючи і перевиховуючи дітей з окупованих територій.

І, зважаючи на слова кірієнка, на цьому ідеологічному фронті рашисти лягатимуть кістьми для виконання поставлених завдань. Іншими словами, московити задля геноциду і повного винищення українців готові воювати до останнього росіянця. Про це нам варто пам’ятати завжди.

P.S.

До речі, якщо ви поглянете на його біографічні дані, то багато про що здогадаєтеся і зрозумієте. Ми наведемо лише декілька штрихів: сєргєй владілєновіч (прізвище при народженні Ізраітєль) народився у Сухумі. Батьки майбутнього роспропагандиста розлучилися на початку 70-их, коли йому було років з десять. У 1980-их тато сєргєя – владлєн ізраітєль, очолював ідеологічну комісію горьковского обласного комітету кпрс. А псля перебудови керував компаніями «Прагма» та «Дєло», що спеціалізувалися у сфері піару. Так що синок «вєрной дароґай» крокує.

.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: