Гуманітарний напрямок діяльності львівської тероборони: від ірландців до балерин

НОВИНИ 14.03.2022 Коментарі 0

Допомога від ірландських друзів. Цілу фуру дуже потрібного вантажу передали  волонтерському відділу Львівського добровольчого  батальйону тероборони «ЛЕВ» благодійники з Ірландії. Це - ліки, амуніція, теплі речі та багато іншого. Наші логісти та волонтери вже переправляють «волонтерку» в гарячі точки. Про це «Західному інформаційному фронту» повідомили в батальйоні.

Окрім цього, бійців підтримують місцеві балерини. Львівська балетна школа «Стейдж лампіко балет» L. Stage передала волонтерському відділу Львівського добровольчого  батальйону тероборони «ЛЕВ» допомогу на фронт.

24 спальники та взуття поїдуть воїнам та потребуючим в зону де точаться бої. Зібрати волонтерку львівським граціям допомогли колеги з Німеччини.

Також з початком війни в Україні волонтерський відділ Львівського добробату тероборони «ЛЕВ» забезпечував воїнів, які їдуть на передову: спальники карімати, взуття, дещо з харчів.

Вкрай важливим гуманітарний напрямок діяльності тероборони на Львівщині називають і в 103-ій окремій бригаді Сил територіальної оборони Збройних сил України:

«Ми не втомлюємося дякувати нашим українським і закордонним волонтерам, які щодня роблять все, щоб ми перемогли в цій війні, щоб Україна знову стала вільною і ми всі повернулися до мирного життя.

Але війна вимагає надійного тилу і наші волонтери - це опора і фундамент Збройних Сил України. Немає таких речей, які не змогли б дістати українські волонтери - від їжі до амуніції - вони можуть все.

І ми щиро схиляємо голову перед сотнями та тисячами наших рідних громадян, які шиють “розгрузки”, варять їсти та годують сотні воїнів, які розмитнюють бронежилети на кордонах та підносять горнятко свіжого молока. Всі ми - один єдиний український народ, який ніщо і ніколи не покорить.

Щира подяка всім, хто підтримує нас в ці складні дні та запевняємо, що ми виженемо ворога з нашої землі, чого б це нам не коштувало».

Ілюстративне фото: колаж

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: