Дубайська нерухомість митників: якщо перекрити корупцію на митниці, то це 100-120 млрд на рік

РОЗСЛІДУВАННЯ 03.06.2024 Коментарі 0

"Схеми" знайшли дубайську нерухомість як у одного з багаторічних керманичів митниці, так і у регіонального інспектора. 

Про це пише Центр протидії корупції.

"Минулого тижня ми радили вам розслідування про незрозумілі статки у митників та їхніх родичів. І ось черговий матеріал про митників.

Тепер Схеми: знайшли дубайську нерухомість як у одного з багаторічних керманичів митниці, так і у регіонального інспектора.

Перший – це колишній заступник голови Держмитниці Руслан Черкасський (на фото вгорі), якого називали «одним із символів корупції на митниці».

Другий – головний інспектор відділу митного оформлення №2 митного поста «Смільниця» на Львівщині Андрій Конанець (на фото внизу).

Але це тільки вершина айсбергу. Бо, на думку експертів, якщо закрити корупційні дірки на митниці, то можна додатково знайти 100-120 млрд грн на рік.

Що таке 100 млрд грн? Це приблизно річний бюджет Державного оператора тилу - агенції, яка відповідає за придбання харчів, пального та одягу для ЗСУ.

І тут виникають питання: а чим в біса займається Бюро економічної безпеки? Невже не помічають катастрофічної ситуації з митницею? Звісно, що всі про все знають.

Але Офіс Президента блокує перезавантаження БЕБ і перетворення татарівського органу на справді ефективне відомство, яке викриватиме корупцію та схеми. Зокрема, на митниці.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: