Чому москва вже програла війну в Україні в геостратегічному сенсі

НОВИНИ 05.01.2024 Коментарі 0

У виданні Dziennik Gazeta Prawna читаємо, що попри заяви російської пропаганди, західні санкції все ж повільно дають результати. Хоча кремль вдає, ніби все гаразд, проте насправді може розраховувати вже лише на диво, тобто раптовий обвал підтримки України та її раптову імплозію. Або на можливу зміну дотеперішньої обережної політики Китаю, - пише Польське радіо.

Як читаємо, росіяни підтримують військовий і терористичний тиск, провокуючи диверсійну діяльність, наприклад, на Близькому Сході, а перш за все намагаються підірвати рішучість союзників України: переконати їх припинити постачання зброї та відмовитися від санкцій, які начебто «все одно не діють». У межах цієї акції тисячі агентів впливу на Заході, а слідом за ними ще більше «людей доброї волі» із задоволенням повторюють тези, які їм підкидають російські політики, «експерти» та ЗМІ – наприклад, про зростання ВВП попри санкції.

Автор допису Вітольд Сокала пише, що Москва вже програла війну в Україні в геостратегічному сенсі – хоча би через те, що спровокуала вступ Фінляндії і Швеції до НАТО, а також, мабуть, назавжди штовхнула українців в орбіту Заходу. І далі програє, бо використовує ресурси, яких їй забракне в майбутньому, щоб бути серйозним економічним і військовим гравцем глобального масштабу.

А нам, якщо хочемо гарантувати собі тривку безпеку, потрібна послідовність, щоб підтримувати і вдосконалювати систему санкцій. Це не лише прямий удар проти російського режиму, а й важливий посередній сигнал для китайців, щоб вони не перебільшували з бандитськими вихватками, – мовиться в статті.

Фото – Генштаб ЗСУ.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: