Єврокомісія звинуватила уряд Угорщини у фальсифікаціях

НОВИНИ 20.02.2019 Коментарі 0

Уряд Угорщини під керівництвом прем'єр-міністра Віктора Орбана поширює фейкові новини про міграційну політику ЄС, які обґрунтовуються «божевільною теорією змови», заявив у вівторок, 19 лютого, в Брюсселі офіційний представник Єврокомісії Маргарітіс Схінас.

За словами Схінаса, «ніякої змови не існує»: Євросоюз не має наміру підривати прикордонну охорону окремих держав-членів ЄС, а жодних ніяких планів по введенню гуманітарних віз для біженців не розробляється.

«Країни-члени ЄС самі вирішують, до якої межі вони приймають легальну міграцію», - підкреслив Схінас.

Фальсифікаційна кампанія в Угорщині

Виступ Схінаса став відповіддю на оприлюднені того ж дня правопопулістським угорським урядом плани щодо розгортанню масивної рекламної кампанії, спрямованої проти голови Єврокомісії Жан-Клода Юнкера і американського мільярдера Джорджа Сороса, який має угорське походження.

«Брюссель хоче і далі підтримувати нелегальну імміграцію», - заявив представник уряду Угорщини в Будапешті Золтан Ковач.

У свою чергу,Віктор Орбан раніше назвав Сороса «ворогом держави», звинувачуючи його в просуванні безконтрольної масової імміграції в Угорщину.

Антиєвропейський плакат у Будапешті

В рамках рекламної кампанії був представлено плакат, на якому поруч зображені Юнкер і Сорос, а також видно напис великим шрифтом: «У вас теж є право знати про плани Брюсселя».

Нижче шрифтом дрібніше зазначається: «Вони хочуть ввести обов'язкові квоти на прийом мігрантів. Вони хочуть послабити право країн-членів ЄС на охорону кордонів. Вони хочуть полегшити імміграцію, ввівши міграційні візи».

При цьому, ще у вересні 2018 року на саміті ЄС в Зальцбурзі Юнкер заявив про відмову від планів по введенню обов'язкових квот на розподіл мігрантів в різні країни ЄС.

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: