Інформагентство «ЗІФ» вітає Євгена Магду!

НОВИНИ 18.12.2017 Коментарі 0

Колектив Інформаційної агенції «Західний інформаційний фронт», щиро вітає нашого давнього доброго колегу, непересічну особу, науковця з великої літери, блискучого політолога, кандидата політичних наук Євгена Магду із черговим професійним викликом, який він неодмінно успішно подолає.

Пане Євген, професійне та кар’єрне зростання завжди було тим стимулом, який допомагає успішним науковцям та професіоналам своєї справи відкривати суспільству приховане, показувати інший бік медалі та творити добро на благо рідної країни.

Ваше призначення на надзвичайно важливу посаду директора Інституту світової політики – установи-лідера в розробці аналітичних досліджень, це підтвердження того, що Ваші чудові дослідження «Гібридна війна: вижити та перемогти», «Гібридна агресія Росії: уроки для Європи», «Ігри відображень: якою Україну бачить світ», «Шостий. Спогади про майбутнє» дійсно стали базисними для розуміння тих питань, які в них описані.

 

Сьогодні, 18 грудня 2017 року, саме той день, який приніс результати за безліч витрачених зусиль та самовіддану працю на науковому та суспільному фронті. Звичайно ж: нова посада – нові  можливості, які відкривають недосяжні до цього горизонти звершень. Бажаємо Вам від усього авторського колективу ІА «Західний інформаційний фронт» щоб черговий етап Вашого професійного шляху був захопливим, цікавим, натхненним та сповненим успіхів!

Ми щиро вдячні за Вашу неоціненну допомогу, поради та сприяння. З певним сумом розуміємо, що Ваша нова посада ймовірно залишатиме ще менше часу у Вашому щільному графіку, але сподіваємось на те, що наші відносини і надалі розвиватимуться.

Пане Євген, Ви яскравий приклад того, що ніколи не варто зупинятись на досягнутому!

 

З повагою,
ІА «Західний Інформаційний Фронт»

Support the project here:

DONATE

Відгуки

Немає відгуків.

Залишити коментар

Оцінити
Відправити

Copyright © 2017-2024 by ZahidFront. Powered by BDS-studio.com

Підпишіться на ЗІФ у Facebook: